Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

La història de la camisa blanca2 min read

camisa blanca

l 1793 va aparèixer en un quadre de Maria ntonietta i va ser un escàndol. ra és la peça més cool i versàtil de la història contemporània.

Gianfranco Ferré, estilista italià d’enorme fama va dissenyar una infinitat de camises blanques transformant-les en un veritable projecte dinàmic i sorprenent dins el món de la moda. El museu del teixit de Prato ha exposat 27 creacions de la Maison Ferré donant a aquesta peça diverses interpretacions d’estil transformant una senzilla camisa en una real obra d’art.

Creada per estar sota d’un vestit o d’una altra peça va sortir amb altres funcions. Només en el 1800 representava a les classes més altes i només qui no treballava la podia mantenir blanca, neta i sempre perfecta sent considerada com un veritable estatus social.

La camisa blanca arriba a ser, en els anys 70, símbol del feminisme.

[bctt tweet=”La camisa blanca va arribar a ser en els anys 70 símbol del feminisme.”]

No importa com la combinis, ja que, sempre aniràs perfecte. Fa la personalitat i l’estil de cadascú adaptant-se a qualsevol situació gràcies a la seva versatilitat. Ho saben bé els estilistes que han creat col·leccions de gran èxit amb aquesta maravellosa peça que pot ser formal i informal, segons els gustos dels “arquitectes” de la moda.

mb faldilles, pantalons i perquè no també dins d’un vestit, la camisa blanca no pot faltar en els armaris de dones i homes contemporanis.

rma secreta de qualsevol dona, segons com es combina, és també una arma de feminitat i de seducció.

Queda clar que és la peça que et treu de qualsevol tipus de dificultat gràcies a la seva  gran versatilitat. Utilitza teixits llisos durant el dia i a la nit combina’ls amb elements d’encaix i transparències que potenciaran la teva feminitat.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies