Skip to content
Revista de Menja sa

Iuca fregida1 min read

18 agost, 2020
iuca fregida

Segurament la manera més fàcil de preparar la iuca és fent iuca fregida.

Ingredients:

  • Iuca
  • Sal
  • Oli

Preparació:

  1. Al igual que si fóssim a cuinar patates fregides, tallem la iuca pelada al nostre gust segons el tipus de patates que vulguem preparar: en forma de daus, bastons, chips, etc. Si el tall és molt gruixut, és millor donar a la iuca una cocció prèvia abans de fregir-la. Així ens assegurem de que quedi ben cuita i tendra per dins. Si el tall és prim, no caldrà.
  2. Posem l’oli a escalfar i afegim la iuca.
  3. La fregim fins que la veiem dorada i cruixent.
  4. Salem al gust.

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies