Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

La jaqueta de cuir1 min read

la jaqueta de cuir

ealment si em poso a pensar quina és la peça més cool, amb més estil, més usada i que mai pot faltar en els armaris dels homes és la JAQUETA DE CUI.

Peça d’estil des dels anys 50 quan encara no s’havia descobert tot el seu potencial glamurós.

Personalment la considero una peça de fons d’armari perquè és combinable amb absolutament tot. Ideal per als homes que vulguin el màxim estil.

Si encara no tens una jaqueta de cuir i estàs pensant comprar-te’n una, t’aconsello que sigui d’un color combinable com negre, gris, marró molt fosc i, perquè no també, un granat fosc.

Si ets un home que no t’agrada molt “arriscar” perquè el teu estil és més clàssic, t’aconsello que sigui de tall senzill, és a dir, que no tingui moltes cremalleres ni costures ni volum a les espatlles. Si contràriament el que t’agrada és una jaqueta estil “motard” o “rocker” pots donar espai a la teva fantasia triant una jaqueta de forta personalitat.

La jaqueta de cuir, avui dia, s’utilitza com a peça complementària o com un complement per donar més estil a l’outfit. Superada la seva funció real de protegir-se de la intempèrie, és més usada com a peça per definir un estil concret.

S’ha tenir en compte que és una peça atemporal, o sigui, que  la pots fer servir tot l’any i la pots trobar en diversos tipus de pells: més gruixudes que estructura la silueta o amb pells més fines i toves ideals per als home que volen estar còmodes i a la moda.

Imatges de pinterest

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies