Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Arriba la moda del pijama de carrer2 min read

pijama carrer

’estil pijama és la nova tendència 2016. Elegant, còmode i de teixits molt femenins amb tocs glamurosos per a les dones que mai volen renunciar a sentir-se a l’última.
Molts estilistes ho proposen a les col·leccions d’aquesta temporada. El seu avantatge són els teixits com la seda i el lli, materials molt còmodes i lleugers ideals per a la primavera-estiu, principalment d’estampats florals o monocolor.

pijama
Després del gran èxit del SIP DRESS conegut en les èpoques passades com el picardia, ara també la sensualitat del pijama “estil home”,  està de moda.
No hi ha dubte que els “arquitectes” de la moda volen fer servir totes les armes necessàries per crear nous estils en la societat contemporània i sempre amb un únic objectiu: ressaltar la feminitat i la sensualitat de les dones.

Aquest estil, a nivell d’imatge, transmet proximitat i dinamisme a causa dels seus estampats i colors normalment pastís, i projecten una imatge femenina i elegant.
Cal tenir en compte com combinem els complements que són de primera importància per potenciar l’estructura del outfit.

Consells:

 • es bosses, aconsello que siguin de mida petita per no donar més volum a la silueta, ja que és un estil “ample” i de materials amb moviment.
 • Els penjolls poden ser de qualsevol llargada. Per sobre del pit t’aporten volum i per sota t’aporten més alçada i esveltesa a la silueta.
 • Els anells que siguin elegants amb volum mitjà gran i amb formes allargades, de línies rectangulars o sinuoses.
 • Normalment aquests looks s’utilitzen amb ballarines o sabates planes així que atenció al llarg dels pantalons, que sigui per sobre de les sabates, just a l’alçada dels turmells i si portes taló, que sigui d’un llarg que cobreixi totalment les sabates sense que toqui a terra, estilitzarà la teva silueta.

Imatges de pinterest i a Vanguardia

  T’ha agradat el nostre article?

  Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

  El teu email (obligatori)

  Aviso de cookies