Skip to content
Revista de Menja sa

Lluç amb salsa de cítrics1 min read

23 desembre, 2020

Avui aprofitarem les propietats de l’aranja amb una recepta sana i senzilla: Lluç amb salsa de cítrics. Per realitzar-la necessitarem:

Ingredients

  • 200 g de lluç
  • 100 g de farina
  • 100 ml de llet
  • 100 g de ceba
  • 15 g de mantega
  • 10 g d’oli d’oliva verge extra (1 cullerada sopera)
  • ½ llimona
  • ½ aranja
  • ½ llima
  • sal
  • pebre
  • 1 gra d’all       

Elaboració

  1. Tamisa la farina sobre un plat fondo. Barreja la farina amb llet, sal i pebre. (pots afegir o canviar algun condiment, segons prefereixis)
  2. Posa a escalfar un paella amb una mica d’oli.
  3. Arrebossa el filet de lluç amb la barreja que has fet en el primer pas.
  4. Quan l’oli estigui calent, fregeix el lluç fins que quedi daurat per tots dos costats.
  5. Agafa un cassó o una paella i posa la mantega. Pela, lava i pica l’all i la ceba. Afegeix l’all i la ceba al cassó/paella amb la mantega.
  6. Talla per la meitat l’aranja, llimona i la llima per la meitat, una de les meitats de cadascuna la talla-les en rodanxes i afegeix al cassó/paella. Amb les altres meitats esprem el suc sobre el cassó/paella. Redueix fins que tingui una textura espessa.
  7. Serveix el lluç (pots utilitzar més rodanxes d’aranja, llimona o llima per a la presentació del plat). Cobreix el filet amb la salsa.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies