Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Menú setmanal equilibrat

menu setmanal equilibrat

menu setmanal equilibratEl nostre equip ha elaborat una planificació setmanal equilibrada per a la propera setmana!

Nota: Aquesta planificació setmanal és, en tot cas, una proposta estàndard de menú saludable i equilibrat NO VÀLID per a ser utilitzat com a dieta terapèutica. Per a que en aquests casos sigui efectiva ha de ser personalitzada i adaptada als objectius a aconseguir. T’atreveixes a seguir-la?

Nota: En cas de llegir aquest article en un mòbil recomanem fer-ho amb el mòvil en horitzontal per una millor visualització.

Dinar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Amanida de col i pastanaga a l’estil americàCarxofa a la graellaMacarrons integrals amb salsa de vegetalsFavetes amb pernilColiflor amb picada d’all i ametlles
Sípia amb patatesHamburgueses de llenties amb amanidaLlom de porc amb salsa dolçaArròs amb gall dindiBunyols de Bacallà
MaduixotsBroqueta de Formatge tendre amb pomaPlàtanTaronjaIogurt amb trossos de maduixa

Kcal: 583

Kcal: 662

Kcal: 718

Kcal: 730,5

Kcal: 613

Sopar
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Carbassó farcit d’arròs i verduresSopa de xampinyons i fideusColiflor i col al vaporAmanida de tomàquet amb vinagreta d’alfàbrega frescaAmanida d’enciam  amb api i taronja
Salsitxes de pollastreTruita de porro i gambetesOrada a la llimona amb guarnició d’amanida de civadaOus farcits d’amanida russaPizza de calçots i botifarra
IogurtPeraIogurtIogurtPlàtan

Kcal: 538

Kcal: 461,6

Kcal: 528,9

Kcal: 475

Kcal: 581,5

Per a completar els 5 àpats del dia:

Esmorzar Batut energètic: llet, plàtan, flocs de civada i ametlles crues
Mig matíEntrepà de pernil cuit

1 iogurt natural

Berenar Pa de pessic casolà de poma amb coulis de maduixes

Problemes per saber les quantitats i/o racions? Aquí tens un enllaç amb una taula de racions i gramatges!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies