Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Menú setmanal equilibrat Especial Sant Esteve

menu sant esteve

menu setmanal equilibratEl nostre equip ha elaborat una planificació setmanal equilibrada ESPECIAL SANT ESTEVE i CAP D’ANY per a la propera setmana!

Nota: Aquesta planificació setmanal és, en tot cas, una proposta estàndard de menú saludable i equilibrat NO VÀLID per a ser utilitzat com a dieta terapèutica. Per a que en aquests casos sigui efectiva ha de ser personalitzada i adaptada als objectius a aconseguir. T’atreveixes a seguir-la?

Nota: En cas de llegir aquest article en un mòbil recomanem fer-ho amb el mòvil en horitzontal per una millor visualització.

Dinar
Sant Esteve
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Cap d’any
Any nou
Cards amb llagostins i ametllesAmanida de tomàquet, alfàbrega i olivadaAmanida de fulles de roure amb pipes de carabassa i ratlladura de llimonaRisotto de bolets i carxofesAmanida de carabassó, tomàquets secs i vinagreta de nousAmanida de pebrot i tomàquet escalivat amanit amb all, oli i el suc d’escalivarCarpaccio de salmó amb salsa de maracujà con torradetes de pa de sègol
Canelons  de carn del caldoLlenguado a la planxa con puré de moniato con llima y coriandreMongeta del ganxet estofada amb calamarsCassoleta de sardines al microonesCigrons amb espinacs a la cremaHamburguesa de gall dindi amb arròs integralConill mar i muntanya
Pastís de crema catalana amb crema cremada2 mandarinesIogurtPeraPinya al naturalPomaMil fulls de xocolata amb mousse de mango
Sopar
Sant Esteve
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Cap d’Any
Any nou
Ensalada de espinacs, tomàquet xerri, cansalada i festucsPèsols saltejats amb all i crackers de formatgesCrema de porros, fonoll i pomaSopa de blat amb pastanaga, ceba, porro i tomàquetCarabassa al forn amb herbes, pa ratllat i ametlla picadaPapillota de marisc i verduresCrema de xampinyons i llimona amb crostons
Musclos al vapor amb apiTruita de saltejat d’escarola, all, ceba i cibuletEntrepà de filet de porc amb pebrot verd escalivat i mostassaLlibrets d’albergínia amb pernil i formatge al fornCrestes al forn de bacallà panses i pinyonsCostelles de cabrit arrebossades amb mossegades de patata i sèsamRemenat d’ou i tomàquet acompanyat amb créixens
TaronjaIogurt2 kiwisIogurtIogurtMarbre de raïm amb salsa de mentaRaïm

Per a completar els 5 àpats del dia:

EsmorzarPourridge amb fruita
Mig matíIogurt amb magrana i grapat de fruits secs
BerenarTorrada integral amb alvocat, tomàquet i formatge fresc

Problemes per saber les quantitats i/o racions? Aquí tens un enllaç amb una taula de racions i gramatges!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies