
El nostre equip ha elaborat una planificació setmanal equilibrada ESPECIAL SANT ESTEVE i CAP D’ANY per a la propera setmana!
Nota: Aquesta planificació setmanal és, en tot cas, una proposta estàndard de menú saludable i equilibrat NO VÀLID per a ser utilitzat com a dieta terapèutica. Per a que en aquests casos sigui efectiva ha de ser personalitzada i adaptada als objectius a aconseguir. T’atreveixes a seguir-la?
Nota: En cas de llegir aquest article en un mòbil recomanem fer-ho amb el mòvil en horitzontal per una millor visualització.
Dinar | ||||||
Sant Esteve | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Cap d’any | Any nou |
Cards amb llagostins i ametlles | Amanida de tomàquet, alfàbrega i olivada | Amanida de fulles de roure amb pipes de carabassa i ratlladura de llimona | Risotto de bolets i carxofes | Amanida de carabassó, tomàquets secs i vinagreta de nous | Amanida de pebrot i tomàquet escalivat amanit amb all, oli i el suc d’escalivar | Carpaccio de salmó amb salsa de maracujà con torradetes de pa de sègol |
Canelons de carn del caldo | Llenguado a la planxa con puré de moniato con llima y coriandre | Mongeta del ganxet estofada amb calamars | Cassoleta de sardines al microones | Cigrons amb espinacs a la crema | Hamburguesa de gall dindi amb arròs integral | Conill mar i muntanya |
Pastís de crema catalana amb crema cremada | 2 mandarines | Iogurt | Pera | Pinya al natural | Poma | Mil fulls de xocolata amb mousse de mango |
Sopar | ||||||
Sant Esteve | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | Cap d’Any | Any nou |
Ensalada de espinacs, tomàquet xerri, cansalada i festucs | Pèsols saltejats amb all i crackers de formatges | Crema de porros, fonoll i poma | Sopa de blat amb pastanaga, ceba, porro i tomàquet | Carabassa al forn amb herbes, pa ratllat i ametlla picada | Papillota de marisc i verdures | Crema de xampinyons i llimona amb crostons |
Musclos al vapor amb api | Truita de saltejat d’escarola, all, ceba i cibulet | Entrepà de filet de porc amb pebrot verd escalivat i mostassa | Llibrets d’albergínia amb pernil i formatge al forn | Crestes al forn de bacallà panses i pinyons | Costelles de cabrit arrebossades amb mossegades de patata i sèsam | Remenat d’ou i tomàquet acompanyat amb créixens |
Taronja | Iogurt | 2 kiwis | Iogurt | Iogurt | Marbre de raïm amb salsa de menta | Raïm |
Per a completar els 5 àpats del dia:
Esmorzar | Pourridge amb fruita |
Mig matí | Iogurt amb magrana i grapat de fruits secs |
Berenar | Torrada integral amb alvocat, tomàquet i formatge fresc |
Problemes per saber les quantitats i/o racions? Aquí tens un enllaç amb una taula de racions i gramatges!

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.