Skip to content
Revista de Menja sa

Musclos al vapor amb patata i all i oli de codony1 min read

5 novembre, 2020

Atreveix-te a preparar aquests musclos amb un toc de codony. Per preparar aquests musclos a el vapor amb patata i allioli de codony necessitarem:

Ingredients:

  • 2 patates
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • ½ kg de musclos
  • Per l’all i oli:
  • 1 codony
  • 1 gra d’all
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Rovell d’ou (opcional)

Preparació:

  1. Tallar les patates a rodanxes fines (xips) amb l’ajuda d’una mandolina. Untar amb oli i ficar-les al forn a 220º fins que quedin cruixents. Reservar.
  2. Netejar bé els musclos i obrir-los al vapor. Eliminar les closques i reservar les valves  
  3. Per fer l’all i oli:
    Pelar, fer a trossos i bullir el codony. Escórrer i deixar que es refredi. En un morter, aixafar un gra d’all (o més si ho voleu més picant). Afegir els trossos de codony i anar-los aixafant amb la mà del morter, fins a aconseguir un puré. Incorporar l’oli a poc a poc, sense deixar de remenar amb moviments circulars (petits i sempre en la mateixa direcció) fins aconseguir la consistència i quantitat desitjada.
    Es pot afegir un rovell d’ou
    Per muntar el plat col·loquem una xip de patata, un musclo al damunt i a sobre una mica d’all i oli. Tapem amb una altra xip i així successivament.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies