Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pastes salades casolanes

Et presentem la manera de fer les pastetes salades a casa.

Ingredients per 4 -6 persones:

  • 2 làmines de pasta de full
  • 100 gr de sobrassada
  • 100 gr de formatge per fondre (per exemple mozzarella per fondre)
  • 100 gr de pernil cuit; 10-12 frankfurts (que no siguin gaire gruixuts)
  • formatge ratllat
  • llavors de sèsam
  • 1 ou



Preparació:

1. Estén les làmines de pasta de full i talla-la en tires d’entre 4 i 6 cm d’ample.

2. Farceix les tires de pasta de full: unes amb frankfurt, altres amb sobrassada i altres amb pernil i formatge.

3. Embolica i segella els extrems de la pasta de full, de manera que quedin com cilindres.

4. Talla els cilindres en petites pastes de 3 cm de llarg aproximadament.

5. Deixata un ou i pinta les pastes, ja col·locades en una safata pel forn i sobre paper vegetal per evitar que s’enganxin.

6. Decora les pastes, unes amb formatge ratllat i altres amb les llavors de sèsam.

7. Cou al forn a 200ºC aproximadament 15 minuts.

Una altra manera de preparar aquestes pastes salades seria, en el cas de la sobrassada i el pernil i formatge, cobrir una làmina pasta de full amb el producte escollit, i tapar-ho amb una altra làmina. Pintar amb l’ou i decorar de la mateixa manera. Coure al forn i tallar en quadrats un cop cuit. Es poden fer amb altres ingredients ,com per exemple bacon o anxoves.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies