Skip to content
Revista de Menja sa

Pastís casolà de poma sense gluten1 min read

30 maig, 2020
pastis de poma sense gluten

Ingredients per a 8 racions:

– 250 g de farina d’arròs
– 10 g de llevat químic
– 125 g de sucre
– 1 iogurt sencer
– 125 g d’oli d’oliva
– 2 ous
– 2 pomes
– Canyella en pols
– 1 pessic de sal

Preparació:

1- Preescalfa el forn a 180 º C a dalt i a baix
2- Prepara un motlle desmuntable de 24 cm: cobreix la base amb un paper de forn i pinta’l amb oli
3- Renta les pomes i pela. 1 talla-la en llesques fines, i l’altra talla-la a daus
4- Tamisa la farina amb el llevat i reserva
5- En un bol barreja el iogurt, el sucre i els ous
6- Incorpora-hi l’oli
7- Quan estigui tot ben integrat, afegeix la farina amb el llevat reservada i barreja-ho
8- Finalment incorpora el pessic de sal i els daus de poma i barreja-ho
9- Aboca la barreja en el motlle i distribueix les làmines de poma per sobre
10- Espolsa-hi canyella al gust
11- Forneja durant 35-45 minuts

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies