Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pit de pollastre amb sèsam i mel

pit de pollastre amb sèsam i mel

Et presentem una manera diferent de preparar pollastre i amb els beneficis del sèsam: Pit de pollastre amb sèsam i mel. comencem:

Ingredients per a 4 persones:

  • 500g de pit o cuixa de pollastre sense os
  • 3 cullerades de mel
  • 2 cullerades de llavors de sèsam
  • 1 cullerada de quètxup
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • Sal i pebre mòlta
  • 25g d’oli d’oliva

Preparació:

  1. En un bol, barregem la mel, la salsa de soja, el quètxup i el sèsam. Ho reservem.
  2. Tallem el pollastre en trossets i salpebrem. Escalfem l’oli i saltegem el pollastre a poc fort fins que quedi daurat.
  3. Afegim la barreja que hem reservat i deixem reduir movent de tant en tant fins que es glacegi el pollastre
  4. Servim ben calent.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies