
Et presentem una manera diferent de preparar pollastre i amb els beneficis del sèsam: Pit de pollastre amb sèsam i mel. comencem:
Ingredients per a 4 persones:
- 500g de pit o cuixa de pollastre sense os
- 3 cullerades de mel
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- 1 cullerada de quètxup
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 1 cullerada de salsa de soja
- Sal i pebre mòlta
- 25g d’oli d’oliva
Preparació:
- En un bol, barregem la mel, la salsa de soja, el quètxup i el sèsam. Ho reservem.
- Tallem el pollastre en trossets i salpebrem. Escalfem l’oli i saltegem el pollastre a poc fort fins que quedi daurat.
- Afegim la barreja que hem reservat i deixem reduir movent de tant en tant fins que es glacegi el pollastre
- Servim ben calent.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.