Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Playlist de música dels anys 60 i 701 min read

llista de musica anys 60 70

Segueix-nos a la nostra playlist de spotify dels anys 60 i 70 si ets un nostàlgic o bé vas créixer amb la música d’aquesta època. És la música dels teus pares amb la qual vas créixer i forma part de la teva vida? Siguin quines siguin les teves raons, si tens compte amb Spotify, sigui free o premium, pots unir-te a les nostres llistes de reproducció de spotify variades.

Perquè ¿què seria de la vida sense música, veritat? Si penses igual que nosaltres segurament que hi ha una llista de reproducció per a gairebé qualsevol moment del dia i nosaltres la tenim!

Llista de reproducció spotify

En aquest article et proposem un recull de finals dels anys 50 però sobretot amb música dels anys 60 i 70. Èpoques on el rock va començar a treure el cap per influir en altres tipus de gèneres musicals.

Una llista de reproducció que conté gairebé 100 cançons per gaudir en companyia, ja sigui al cotxe o bé com a fons musical d’un esmorzar de diumenge.

(Per a una millor experiència i sempre que sigui possible, es recomana escoltar la llista de reproducció en mode aleatori)

T’agrada la nostra llista de reproducció? Segueix-nos i comparteix-la

Si ho prefereixes també pots escoltar aquesta playlist a través d’l’enllaç: playlist de música de los años 60 y 70.

Si creus que hi ha alguna cançó que podria encaixar amb aquesta playlist ‘nos-ho saber i la pujarem!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies