
Per gaudir d’un deliciós plat de pollastre a la cervesa on la cervesa hi afegeix el seu toc personal.
Pollastre a la cervesa
Ingredients per a 4 persones:
- 4 cuixes de pollastre
- 2 cerveses rosses de ½ litre
- 2 grapats de rossinyols
- 1 ceba
- 1 cabeça d’alls
- 2 fulles de llorer
- Sal i pebre
Preparació:
- Salpebre les cuixes de pollastre sense pell
- Pela la ceba i talla-la a trossos ben petits
- Neteja els alls de pells externes, però deixa les de dins
- En una cassola a foc viu posem a coure les cuixes fins que es quedin ben rosses
- Afegeix els grans d’all sencers i la ceba picada, i abaixa el foc
- Quan la ceba sigui rossa, remulla-ho amb la cervesa
- Deixa-ho coure a foc lent
- Afegeix el llorer i rectifica de sal i pebre
- Salteja els rossinyols a banda i afegeix-los a la cassola un cop cuits
- Remena-ho tot i ja es pot servir

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).