Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pollastre a la cervesa

pollastre a la cervesa

Per gaudir d’un deliciós plat de pollastre a la cervesa on la cervesa hi afegeix el seu toc personal.

Pollastre a la cervesa

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 cerveses rosses de ½ litre
  • 2 grapats de rossinyols
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d’alls
  • 2 fulles de llorer
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Salpebre les cuixes de pollastre sense pell
  2. Pela la ceba i talla-la a trossos ben petits
  3. Neteja els alls de pells externes, però deixa les de dins
  4. En una cassola a foc viu posem a coure les cuixes fins que es quedin ben rosses
  5. Afegeix els grans d’all sencers i la ceba picada, i abaixa el foc
  6. Quan la ceba sigui rossa, remulla-ho amb la cervesa
  7. Deixa-ho coure a foc lent
  8. Afegeix el llorer i rectifica de sal i pebre
  9. Salteja els rossinyols a banda i afegeix-los a la cassola un cop cuits
  10. Remena-ho tot i ja es pot servir

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies