Skip to content
Revista de Menja sa

Pollastre a la cervesa1 min read

26 octubre, 2010
pollastre a la cervesa

Per gaudir d’un deliciós plat de pollastre a la cervesa on la cervesa hi afegeix el seu toc personal.

Pollastre a la cervesa

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 2 cerveses rosses de ½ litre
  • 2 grapats de rossinyols
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d’alls
  • 2 fulles de llorer
  • Sal i pebre

Preparació:

  1. Salpebre les cuixes de pollastre sense pell
  2. Pela la ceba i talla-la a trossos ben petits
  3. Neteja els alls de pells externes, però deixa les de dins
  4. En una cassola a foc viu posem a coure les cuixes fins que es quedin ben rosses
  5. Afegeix els grans d’all sencers i la ceba picada, i abaixa el foc
  6. Quan la ceba sigui rossa, remulla-ho amb la cervesa
  7. Deixa-ho coure a foc lent
  8. Afegeix el llorer i rectifica de sal i pebre
  9. Salteja els rossinyols a banda i afegeix-los a la cassola un cop cuits
  10. Remena-ho tot i ja es pot servir

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Comments (9)

    La meva mare en feia i fa molt de temps que no en menjo. L’altre dia pensava que n’hauria de fer, ara ja no tinc excusa!

    Respon

    Ens alegra saber que t’agrada mantenir les tradicions familiars, i més a la cuina.
    És semblant la recepta de la teva mare?

    Que vagi de gust!

    Respon

    No recordo que hi posés alls ni bolets.

    Respon

    Doncs ja tenim una variant del pollastre a la cervesa. La meva àvia i la meva mare també el fan sense bolets, però la cabeça d’alls no hi falta mai

    Respon

    ES UN PLAT APROPIAT PER TOTA LA FAMILIA,SI POSEM LES CERVESES SENSE ALCOHOL MOLT MILLOR,I A MES A MES,JO HI POSSO UNA POMA GOLDEN A BOCINS BARREJADA AMB UNA PATATA I ES PERFECTE!!!

    Respon

    Ja ho crec Maria Jose! De fet aquesta recepta és de tradició familiar, perquè ja la feia la meva àvia, i de fet com a ella que té la cassola específica de fer pollastre a la cervesa, no ens queda a cap de nosaltres! 🙂 I la poma combina molt bé amb el pollastre, és cert. De fet es pot fer un sofregit de ceba i afegir- uns daus de poma com a guarnició de pollastre a la planxa.
    Ens apuntem això de les patates!

    Respon

    La meva mare i jo mateixa nomes i posem els alls i molta ceba,de tal manera que cuan el pollastra sigui ben ros abaixeu el foc i la ceba ha de quedar mol confitada,ja veureu quin plaer.”BOCATA DE CARDINALE”.A partir d’aqui hi podeu acompanyar tots els ingredients que vinguin de gust.
    Per cert,tan el vi com cervesa,un cop posats a coure,evaporen l’alcohol que duen.
    Rosa Mª

    Respon

    Hola Rosa Mª! He descobert que hi ha moltes maneres diferents de fer el pollastre a la cervesa. Gràcies per la teva recomanació! I tens raó, la cocció evapora l’alcohol.
    Salut!

    Respon

    JO HO HE PROVAT AMB PRUNES

    Respon
    Aviso de cookies