Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pollastre al forn amb préssec en almívar

Una recepta senzilla per a un dia de festa.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 cuixes de pollastre
  • 1 llauna de préssec en almívar de 480 gr.
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre negre

Preparació:

  1. Engega el forn i posa’l a 170ºC
  2. Salpebra les cuixes i col·loca-les en una safata pel forn amb l’oli per sobre
  3. Posa la safata al forn i deixa coure uns 30 minuts, tot tombant les cuixes a mitja cocció per tal que es rossegin per les dues bandes
  4. Passats els 30 minuts incorpora els talls de préssec en almívar a les cuixes, aboca el suc de l’almívar per sobre i deixa que s’acabi de coure uns 20 minuts més (o fins que observis que el pollastre és cuit), tot tombant altra vegada les cuixes i anant-les ruixant amb el suc de la cocció
  5. Serveix les cuixes acompanyades dels talls de préssec

Valoració nutricional:

Taula nutricional Energia
(Kcal)
Proteïnes
(g)
Hidrats de Carboni
(g)
Greixos
(g)
Greixos saturats (g) Fibra
(g)
Sodi
(mg)
Colesterol
(mg)
Valoració nutricional 254 16 17 13,5 3,5 0 77 65,4
%RDA 13% 21% 6% 20% 5% 0% 4% 22%

* Les RDA fan referència a les recomanacions nutricionals diàries per una dieta equilibrada per adult. Els % són orientatius, ja que hi ha RDA que poden variar d’una persona a l’altra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies