Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pollastre amb llimona a l’Eli

pollastre amb llimona

El pollastre és la carn blanca més consumida. Conté poc greix i un gran sabor. Per a realitzar el pollastre amb llimona necessitarem:

Ingredients per 4 persones:

  • 4 pits de pollastre oberts
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets
  • suc d’1 llimona
  • oli d’oliva
  • sucre
  • sal

Preparació:

  1. Pela la ceba i talla-la a rodanxes
  2. En una paella amb una mica d’oli calent, posa a coure la ceba. Afegeix sal
  3. Passats uns 5 minuts incorpora a la ceba els 2 tomàquets pelats i oberts per la meitat i deixa coure a foc mig fins que els tomàquets quedin perfectament cuits
  4. Aboca al sofregit el suc de la llimona i deixa reduir
  5. Per tal de rectificar d’acidesa, afegeix aproximadament 4 cullerades de postres de sucre. Remena i tasta. Arribat aquest punt tu marques quin grau d’acidesa agrada als teus comensals i a tu. Quan tinguis el grau d’acidesa que desitges, sala
  6. En una paella a part, a foc fort i amb una mica d’oli, fes els pits de pollastre prèviament salats. Baixa el foc i afegeix-hi el sofregit. Deixa coure uns 5 minuts perquè la carn agafi el sabor del sofregit i ja ho pots servir

Valors per 1 ració:

Taula nutricional Energia
(Kcal)
Proteïnes
(g)
Hidrats de Carboni
(g)
Greixos
(g)
Fibra
(g)
Sodi
(mg)
Colesterol
(mg)
Valoració nutricional 359,3 42,6 9,1 17,1 2,1 141,8 136,6
%RDA 18% 57% 3% 31% 8% 14% 46%

* les RDA fan referència a les recomanacions nutricionals diàries per una dieta equilibrada. Els % són orientatius, ja que hi ha RDA que poden variar d’una persona a una altra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies