Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pollastre amb poma i salsa de mostassa

Una combinació de sabors per fer-te salivar.

Ingredients per 4 persones:

  • 1 pollastre a octaus
  • 4 pomes
  • 200 cl de nata per cuinar
  • 1 ceba
  • 4 cullerades de mostassa de Dijon
  • Mantega
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Preparació:

  1. Pela les pomes i talla-les en octaus. Posa una mica de mantega en una paella i passa-hi els talls de poma perquè agafin color. Reserva-les junt amb el seu suc de cocció.
  2. A la mateixa paella afegeix 2 cullerades d’oli d’oliva i rosseja-hi el pollastre. Retira els talls de pollastre, salpebra’ls i col·loca’ls en una safata de forn barrejats amb els talls de poma.
  3. Cou durant 10 minuts al forn, preescalfat a 180ºC.
  4. Pica la ceba i sofregeix-la a la mateix paella on has cuit el pollastre.
  5. Afegeix-hi la nata sense deixar que bulli, i llavors la mostassa. Deixa coure 2 minuts, rectifica de sal i retira-ho.
  6. Serveix ben calent el pollastre amb els talls de poma i la salsa per sobre.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies