Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pollastre amb salsa de taronja i safrà

Una recepta preparada amb ingredients senzills i molt lleugera. Veuràs com pots quedar de bé utilitzant pit de pollastre i poc més.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 pits de pollastre
  • 200 g d’espinacs crus
  • 1 nou de mantega
  • 500 mg de brins de safrà
  • 1 cullerada de cafè de maicena
  • 2 taronges
  • Oli
  • Sal

Preparació:

  1. Talla cada pit de pollastre per la meitat, i amb l’ajuda de paper film, aplana’ls perquè quedin més prims. Col•loca un parell o tres de fulles d’espinac al mig de cada filet de pollastre, i enrotlla’ls sobre sí mateixos tot lligant-los amb fil de cuina. Posa a escalfar el forn a 180ºC
  2. Pela una de les taronges procurant agafar només la part carbassa. A continuació fes-ne tires ben primes, com si volguessis fer cabell d’àngel
  3. De la taronja pelada i de l’altra, treu-ne el suc
  4. Per a preparar la salsa posa a fondre la mantega amb el safrà i la pela de taronja que acabes de preparar. Quan s’hagi fos incorpora-hi el suc de les dues taronges i deixa-ho reduir durant 5 minuts. Dissol la maicena en una mica d’aigua i suma-la a la cocció per tal d’espessir la salsa, apaga el foc i reserva
  5. En una paella amb una mica d’oli marca cada filet de pollastre per les dues cares, i acaba de coure’ls al forn
  6. Retira el fil dels filets, un cop cuits, i serveix-los acompanyats de la salsa de taronja i safrà

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies