
Els popets en salsa és una recepta clàssica de “xup xup” de tota la vida. Sens dubte una recepta de cuina sana i fàcil per llepar-se els dits. Som-hi:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg de popets
- 400g de tomàquet triturat
- 1 all
- Julivert
- Sal
- OOVE
Preparació:
- Agafar una paella i escalfar al mínim. Tirar un rajolí d’oli i tirar els popets. Seguidament tapar la paella.
- Donar voltes fins que els popets treguin l’aigua.
- Un cop el pop reabsorbeixi l’aigua, salar i apartar-los a un costadet. Abocar a l’altra costat de la paella el tomàquet triturat.
- Tirar sal al tomàquet i deixar que es concentri.
- Barrejar el tomàquet amb els popets.
- Un cop els popets estiguin pràcticament fets, posar l’all picat i barrejar-ho amb els popets i tomàquet i donar-li unes dues voltes. Recomanem que l’all quedi una mica cru.
- Finalment tirar julivert picat al gust.
Recomanacions: Els popets, encara que siguin frescos, es recomana congelar-los dos dies abans de cuinar per trencar el nervi de les potes.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.