
Els popets en salsa és una recepta clàssica de “xup xup” de tota la vida. Sens dubte una recepta de cuina sana i fàcil per llepar-se els dits. Som-hi:
Ingredients per a 4 persones:
- 1 kg de popets
- 400g de tomàquet triturat
- 1 all
- Julivert
- Sal
- OOVE
Preparació:
- Agafar una paella i escalfar al mínim. Tirar un rajolí d’oli i tirar els popets. Seguidament tapar la paella.
- Donar voltes fins que els popets treguin l’aigua.
- Un cop el pop reabsorbeixi l’aigua, salar i apartar-los a un costadet. Abocar a l’altra costat de la paella el tomàquet triturat.
- Tirar sal al tomàquet i deixar que es concentri.
- Barrejar el tomàquet amb els popets.
- Un cop els popets estiguin pràcticament fets, posar l’all picat i barrejar-ho amb els popets i tomàquet i donar-li unes dues voltes. Recomanem que l’all quedi una mica cru.
- Finalment tirar julivert picat al gust.
Recomanacions: Els popets, encara que siguin frescos, es recomana congelar-los dos dies abans de cuinar per trencar el nervi de les potes.