Skip to content
Revista de Menja sa

Postre amb tapioca, crema de mango i coco1 min read

18 agost, 2020
postre tapioca mango i coco

Avui cuinarem unes postres amb tapioca. Per això necessitarem:

Ingredients:

  • 45 g de boletes de tapioca
  • 250 ml d’aigua
  • 250 ml de beguda d’ avena
  • 250 ml de llet coco de llauna
  • 1 mango
  • 2 cullerades de mel
  • Una mica de sal
  • Menta
  • Làmines de coco deshidratat

Preparació:

  1. Posem en remull les boletes de tapioca en l’aigua i ho deixem reposar durant un mínim de 1’5h. Una vegada passat aquest temps, col·loquem la tapioca i llencem l’aigua.
  2. Col·loquem les boletes en un pot mitjà i afegim la beguda de avena. Ho posem a foc mitjà-alt fins que bulli. Anem remenant de tant en tant.
  3. Mentrestant, en un vas de túrmix, triturem la llet de coco de llauna (aigua i crema) amb mig mango pelat. Ha de quedar una barreja homogènia i suau, sense trossets.
  4. Quan la tapioca bulli, baixem el foc i afegim la llet de coco amb el mango. Anem remenant amb una cullera de fusta per a què s’integri.
  5. Afegim una mica de sal i dues cullerades soperes de mel. Barregem fins que les boletes siguin transparents.
  6. Ho apartem del foc i ho deixem refredar completament
  7. Un cop estigui fred, ho deixem reposar en la nevera com a mínim unes 3h o fins que la barreja quedi densa i gelatinosa. Bon profit!

Decoració:

Podem servir-lo en vasets individuals decorats amb trossets o làmines de mango tallat per sobre, amb mango deshidratat ratllat i una mica de menta per donar color

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies