
Avui cuinarem unes postres amb tapioca. Per això necessitarem:
Ingredients:
- 45 g de boletes de tapioca
- 250 ml d’aigua
- 250 ml de beguda d’ avena
- 250 ml de llet coco de llauna
- 1 mango
- 2 cullerades de mel
- Una mica de sal
- Menta
- Làmines de coco deshidratat
Preparació:
- Posem en remull les boletes de tapioca en l’aigua i ho deixem reposar durant un mínim de 1’5h. Una vegada passat aquest temps, col·loquem la tapioca i llencem l’aigua.
- Col·loquem les boletes en un pot mitjà i afegim la beguda de avena. Ho posem a foc mitjà-alt fins que bulli. Anem remenant de tant en tant.
- Mentrestant, en un vas de túrmix, triturem la llet de coco de llauna (aigua i crema) amb mig mango pelat. Ha de quedar una barreja homogènia i suau, sense trossets.
- Quan la tapioca bulli, baixem el foc i afegim la llet de coco amb el mango. Anem remenant amb una cullera de fusta per a què s’integri.
- Afegim una mica de sal i dues cullerades soperes de mel. Barregem fins que les boletes siguin transparents.
- Ho apartem del foc i ho deixem refredar completament
- Un cop estigui fred, ho deixem reposar en la nevera com a mínim unes 3h o fins que la barreja quedi densa i gelatinosa. Bon profit!
Decoració:
Podem servir-lo en vasets individuals decorats amb trossets o làmines de mango tallat per sobre, amb mango deshidratat ratllat i una mica de menta per donar color
Recepta realitzada per Sílvia Serra.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.