Skip to content
Revista de Menja sa

Púding de vainilla1 min read

23 febrer, 2021

Aprèn a fer aquest fàcil púding de vainilla usant ingredients com el kuzu. Aprofita les seves propietats!

Ingredients per a 4 persones

  • 2 tasses de llet d’ametlla o llet d’arròs
  • 1 tassa de malt de arròs
  • 1 culleradeta de sal marina
  • 2 cullerades rases d’agar-agar
  • 1 cullerada de kuzu triturat
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla.

Preparació:

  1. Combinar 3/4 tasses de llet d’ametlles o llet d’arròs, malt d’arròs i sal en una olla petita.
  2. Afegir l’agar agar i portar a foc mig durant 1 minut mentre es remou.
  3. Dissoldre completament el kuzu en 1/4 de tassa de llet restant i agregar a la cassola, barrejant vigorosament.
  4. Retirar-ho de la calor, barrejar-lo amb la vainilla i repartir-lo en quatre tasses per a postres petites.
  5. Refredar, sense cobrir, aproximadament durant 2 hores.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies