Aprèn a fer aquest fàcil púding de vainilla usant ingredients com el kuzu. Aprofita les seves propietats!
Ingredients per a 4 persones
- 2 tasses de llet d’ametlla o llet d’arròs
- 1 tassa de malt de arròs
- 1 culleradeta de sal marina
- 2 cullerades rases d’agar-agar
- 1 cullerada de kuzu triturat
- 1 culleradeta d’extracte de vainilla.
Preparació:
- Combinar 3/4 tasses de llet d’ametlles o llet d’arròs, malt d’arròs i sal en una olla petita.
- Afegir l’agar agar i portar a foc mig durant 1 minut mentre es remou.
- Dissoldre completament el kuzu en 1/4 de tassa de llet restant i agregar a la cassola, barrejant vigorosament.
- Retirar-ho de la calor, barrejar-lo amb la vainilla i repartir-lo en quatre tasses per a postres petites.
- Refredar, sense cobrir, aproximadament durant 2 hores.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.