Skip to content
Revista de Menja sa

Puré de xirivia1 min read

17 desembre, 2020

La xirivia conté moltes propietats i gastronòmicament té moltes possibilitats com la que et presentem: puré de xirivia. Per fer-ho necessitarem:

Ingredients per a 4 persones

  • 450 g de xirivies fresques, pelades i tallades
  • 50 g de sucre morè o mel
  • 2 cullerades de mantega baixa en greix
  • 2 cullerades de julivert picat

Elaboració

  1. Coure al vapor o bullir les xirivies en una cassola amb aigua salada fins que tots els trossos es puguin punxar fàcilment.
  2. Eliminar del foc i escórrer.
  3. Afegir tots els altres ingredients i batre fins a la consistència desitjada.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies