Skip to content
Revista de Menja sa

Quiche de carbassa, gorgonzola i codony1 min read

5 novembre, 2020

T’ensenyem a preparar una deliciosa quiche amb codony. Per preparar la quiche de carbassa, gorgonzola i codony necessitarem:

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 700 gr de carbassa
  • 150 g formatge Gorgonzola
  • 75 g codonyat
  • 3 ous
  • 150 g nata líquida
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació:

  1. Escalfar el forn a 220 ºC.
  2. Tallar la carbassa en daus de 2 cm aprox. i col·locar en una safata per anar al forn. Salpebrem i reguem amb una mica d’oli d’oliva.
  3. Enfornar durant uns 30 minuts.
  4. Folrar un motlle rodó de 24 cm amb la pasta brisa.
  5. Punxar el fons amb una forquilla i cobrir el fons de la massa amb paper vegetal i col·locar alguna cosa pesada a sobre (cigrons, mongetes).
  6. Introduir al forn a 180º C durant 30 minuts.
  7. Una vegada tèbia, repartir al fons la carbassa, el codonyat a daus i el formatge.
  8. Batre els ous junt amb la nata líquida. Afegir sal i abocar la barreja en el motlle.
  9. Introduir al forn durant 40 minuts fins que veiem que l’interior de la quiche queda quallat.
  10. Deixar refredar una mica abans de servir.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies