Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Pasta e fagioli

recepta pasta e fagioli

Recepta de pasta e fagioli o pasta i mongetes.

Ingredients per a 3 persones:

  • 1 pot gran de mongetes del Ganxet cuites
  • 100 g de pasta seca
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 3 cullerades soperes de tomàquet natural triturat
  • 1 gra d’all
  • 50 g de pernil curat a dauets
  • AOVE
  • Sal
  • Pebre negre
  • Romaní
  • 325 ml d’Aigua

Preparació:

  1. Escorre i renta les mongetes i reserva
  2. Pelar la ceba i la pastanaga i talla-les en brunoise
  3. Fes un sofregit amb la ceba, la pastanaga i l’all en una cassola amb AOVE
  4. Condimenta al gust el sofregit amb la sal, el pebre i el romaní, incorpora el tomàquet i 200 grams de les mongetes reservades
  5. Tritura-ho tot i torna-ho a la cassola
  6. Afegeix l’aigua, posa una mica de sal i porta-ho a ebullició
  7. Quan bulli l’aigua afegeix la pasta i deixa coure al dente el temps que indiqui el paquet
  8. Serveix calent. Pots escampar per sobre formatge parmesà ratllat

Esperem que aquesta pasta i Fagioli t’agrada tant com a nosaltres!

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies