Skip to content
Revista de Menja sa

Pollastre al forn amb llimona1 min read

4 maig, 2020
recepta pollastre al forn amb llimona

Ingredients per a 4 persones:

Per al marinat:

  • Llimona – 2
  • Mostassa de Dijon – 5 ml
  • Oli d’oliva verge extra – 30 ml
  • Vi blanc – 45 ml
  • Mel – 5 ml
  • Herbes provençals – 10 g
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Farigola fresc en branca – 2

Per a la cocció a forn:

  • Pollastre sencer tallat a 1/8
  • Llimona – 1
  • Ceba – 1
  • Patates petites tallades a rodanxes – 4

Pas a pas:
1- Preparem el marinat.
2- Banyem el pollastre amb ell i ho deixem reposar (si pot ser d’un dia per l’altre).
3- Preescalfem el forn a 170 º C i en una safata per forn posem el pollastre i tirem el marinat per sobre, repartim les rodanxes de patata, 1 llimona amb pell tallat a trossos i la ceba a rodanxes.
4- Deixem que es cuini fins que el pollastre estigui daurat donant-li la volta un parell de vegades durant la cocció i remullant amb el suc de cocció.
5- Servim calent.

Nota: Recepta inspirada en Directo al paladar.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies