
Ingredients per a 4 persones:
Per al marinat:
- Llimona – 2
- Mostassa de Dijon – 5 ml
- Oli d’oliva verge extra – 30 ml
- Vi blanc – 45 ml
- Mel – 5 ml
- Herbes provençals – 10 g
- Pebre negre mòlt
- Sal
- Farigola fresc en branca – 2
Per a la cocció a forn:
- Pollastre sencer tallat a 1/8
- Llimona – 1
- Ceba – 1
- Patates petites tallades a rodanxes – 4
Pas a pas:
1- Preparem el marinat.
2- Banyem el pollastre amb ell i ho deixem reposar (si pot ser d’un dia per l’altre).
3- Preescalfem el forn a 170 º C i en una safata per forn posem el pollastre i tirem el marinat per sobre, repartim les rodanxes de patata, 1 llimona amb pell tallat a trossos i la ceba a rodanxes.
4- Deixem que es cuini fins que el pollastre estigui daurat donant-li la volta un parell de vegades durant la cocció i remullant amb el suc de cocció.
5- Servim calent.
Nota: Recepta inspirada en Directo al paladar.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.