Skip to content
Revista de Menja sa

Rostes de Santa Teresa (torrijas)1 min read

6 maig, 2020
rostes santa teresa

Ingredients:

  • pa
  • 1L de llet
  • 1 canyella en branca
  • 60gr sucre
  • 60ml Pedro Ximénez (opcional)

Per fregir:

  • 2 ous
  • AOVE

Per arrebossar:

  • Sucre al gust
  • Canela en pols al gust

Pas a pas:
1- Posar a escalfar la llet juntament amb el sucre, Pedro Ximénez i la canyella en branca.
2- Tallar el pa en llesques de 2 cm.
3- Empapar les llesques de pa, que quedin ben mullades fins que notem que no s’absorbeix més llet.
4- Escalfem l’oli en una paella.
5- Posem en un bol el sucre i la canyella.
6- Passem les llesques per l’ou batut i les fregim
7- Les posem sobre paper absorbent per retirar l’oli sobrant i les passem pel sucre i canyella arrebossant-les.

[ajax_load_more post_type=”post” posts_per_page=”3″ category=”postres”]

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies