Recepta de codonyat casolà amb Thermomix. Una recepta molt fàcil de fer i diferent a l’usar codony com a ingredient principal. Gaudeix-lo!
Agafem cedida una recepta de Santi Ávalos com a idea de com cuinar amb fonoll i així gaudir de les seves propietats i beneficis. Apte per a vegetarians i vegans.
El sèsam aporta molts beneficis per al nostre organisme. Et presentem la recepta de crocant de sèsam per acompanyar amb una mousse.
Una amanida per triomfar.
Nova recepta per aquesta setmana. Ràpida, senzilla, lleugera, saludable i, sobretot, bona. Molt bona.
Una de les maneres més senzilles de preparar una amanida. I una de les millors maneres de consumir llegum durant els mesos de calor.
L’ingredient base de la galette bretonne és la farina de blat sarraí o de fajol, un pseudocereal lliure de gluten que li dona un gust, textura i color especial a aquesta massa tan típica de la Bretanya francesa.
Has provat mai de fer un pa de pessic al microones? Et proposem una recepta ràpida, fàcil i amb uns resultats espectaculars.
Fes la prova i comenta’ns els resultats!
Coneixes aquest llegum procedent d’Orient? Destaca per ser un llegum de fácil digestió, a més de per la seva riquesa en minerals com el Zinc. Et proposem una deliciosa manera de preparar-lo. Bon profit!