Una recepta boníssima, ben fàcil i ràpida de preparar.
Ingredients per 4 persones:
- 300 g de bolets al gust
- 2 grans d’all
- 4 ous
- 16 gambes mitjanes pelades
- ¼ got de llet semidesnatada
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- Sal i pebre blanc
Preparació:
- Pica els alls i daura’ls amb l’oli a la paella. Afegeix els bolets i les gambes i salteja’ls. Afegeix sal i pebre al gust.
- Quan ja estiguin cuits, afegeix els ous sencers junt amb la llet, i amb l’ajuda d’una cullera de fusta ves removent per a que es barregin els ingredients.
- Quan l’ou comenci a quallar, retira del foc per a que el remenat no quedi massa sec.
- Serveix calent.
Si vols, pots acompanyar el remenat amb una amanida verda.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).