Skip to content
Revista de Menja sa

Remenat de bolets i gambes1 min read

25 febrer, 2010

Una recepta boníssima, ben fàcil i ràpida de preparar.

Ingredients per 4 persones:

  • 300 g de bolets al gust
  • 2 grans d’all
  • 4 ous
  • 16 gambes mitjanes pelades
  • ¼  got de llet semidesnatada
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre blanc

Preparació:

  1. Pica els alls i daura’ls amb l’oli a la paella. Afegeix els bolets i les gambes i salteja’ls. Afegeix sal i pebre al gust.
  2. Quan ja estiguin cuits, afegeix els ous sencers junt amb la llet, i amb l’ajuda d’una cullera de fusta ves removent per a que es barregin els ingredients.
  3. Quan l’ou comenci a quallar, retira del foc per a que el remenat no quedi massa sec.
  4. Serveix calent.

 Si vols, pots acompanyar el remenat amb una amanida verda.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies