Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Restaurant Ànima Barcelona2 min read

restaurant anima barcelona

l restaurant Ànima Barcelona és ​​un establiment vegetarià situat a la Gran Via, 602 prop de Ronda Universitat i el carrer Balmes. n ple centre de la ciutat, el restaurant aconsegueix amb la seva ubicació un públic determinat en les seves taules. Ofereix un dinar vegetarià completa de dilluns a divendres (encara que també es poden prendre peixos o carns si no s’està molt segur d’endinsar en el seu menú vegà).

Ànima Barcelona proposa un menú ampli de plats típics vegetarians com el seitan, tofu o altres complements, però també compta amb altres productes en les seves cartes perquè tal com el propietari del restaurant diu: “Vam començar només amb el menjar vegetarià, però les exigències de els clients ens van fer adonar-nos que no tothom que ve a un restaurant vegetarià és de fet vegetarià o almenys no està preparat per prendre aliments només vegetarians “. A causa d’aquesta realitat es van introduir al menú les carns i peixos, un menú que costa 9,90 € cada dia.

A més, aquest establiment és un lloc molt familiar, ja que els clients són en la seva gran majoria locals de la ciutat de Barcelona, ​​no turistes. n paraules del propietari “els meus clients van i venen, però amb un munt d’ells ja hem establert una amistat i ens dirigim uns amb altres pels nostres noms, aquesta és una de les millors coses d’estar al centre de la ciutat però en una zona més tranquil·la, però també té coses dolentes, com l’estancament en el creixement de clients a causa de la nostra ubicació”. l restaurant no està obert a la nit, i en un servei mitjana es serveixen entre 60 i 80 persones al dia.

Fitxa tècnica:

Restaurant: Ànima Barcelona
Tipus de cuina: Vegetariana
Direcció: Gran Via, 602 Barcelona
Preu mig: 9,90 uros
Web: http://animabcnrestaurant.com

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies