Skip to content
Revista de Menja sa

BLACK REMEDY: Cold Press Juice & Slow Caffe3 min read

2 febrer, 2017
black remedy

’extracció en fred de suc a mínima velocitat és una de les tendències a l’alça que arriba dels Estats Units per enfortir la febre per les begudes verdes. Alguns locals de Barcelona comencen a sumar-se al cold pressed per preparar gots plens de vitamines que preserven els nutrients de fruites com el mango, la taronja, la magrana o la poma verda. a combinació perfecta s’aconsegueix afegint-hi fruits vermells, remolatxa, fulles verdes, api, kale o pastanaga en un assortiment d’especialitats revitalitzants, amb acció antioxidant i de sabor i textura sorprenent.

Els sucs d’extracció en fred se sumen a la cocció a foc lent com a element diferencial de la carta de Black Remedy; un espai diàfan que recorda als locals més a l’última del barri de Chelsea, a Nova York; encara que situat a mig minut de la Plaça de Sant Jaume de Barcelona. Una combinació de productes d’importació, proveïdors de la ciutat i cuina de quilòmetre zero -amb el fumat casolà com especialitat- ens esperen en aquest nou projecte de cafè-deli; refugi de hipsters i ments creatives.black remedy

a cocció slow de la carn que protagonitza seus plats es realitza amb processos artesanals que mantenen una temperatura constant durant més de catorze hores perquè les fibres del porc fumat, el pastrami, la culata de vedella o el roastbeef adquireixin una melositat que es fon amb el pa rústic fornejat diàriament a la Cloud Street Bakery de Barcelona. Els sandvitxos i entrepans concentren les essències de la cuina italo-americana que comença a despuntar en els barris més a la moda de Barcelona.

Si hi ha un oasi de varietat en el panorama de la gastronomia informal que es va obrint pas més enllà del vermut, les tapes i el brunch; aquest pertany a l’univers de les amanides. a llista de productes que es barregen amb espècies i arrels de tota mena i es lubriquen amb els assaonaments més sofisticats segueix creixent. ara Petrella és la creadora de les sis amanides que hi ha sota la coberta de la carta de Black Remedy, plats plens de vitamines i proteïna de diversa índole amb propostes cosides per suggerents convidats com l’arròs negre, el gingebre, el sauté de bolets, el mill, el sarraí, l’espirulina o el parippu.

a sofisticada tècnica d’extracció en fred dels sucs és una cosa senzilla al costat de la infusió de cafè que prepara l’exuberant màquina Slayer que presideix la proa de la barra d’aquest concept-caffe; capitanejada per insignes baristes que dominen la tècnica de l’Espresso, company imprescindible del pastís de pastanaga o la New York Cheesecake amb fruits vermells elaborades a l’obrador d’aquesta mateixa cafeteria. Els parroquians d’altres temples del dolç de la ciutat com ukumas (Gràcia i Raval) o Cloud Street (Eixample) podran assaborir els seus donuts i els seus rotllos de canyella sense necessitat de moure’s del Barri Gòtic.

black remedy

Fitxa tècnica

Restaurant: Black Remedy
Tipo de local: Deli & Caffe Concept Store
Adreça: Carrer Ciutat, 5 (Barcelona)
Preu mig: 18 €
Web: https://www.blackremedy.com/
Reserves: 934 619 212

Propostes similars

Pastrami Bar / El Paradiso
Teresa’s Juicery: https://teresasjuicery.com/
Mama’s Cafe: http://www.mamascafebcn.com/
Onna Coffee: http://onnacoffee.com/

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies