Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Restaurant: Fulla d’Ostra

restaurant fulla ostra

embla que els temps ens empenyen cap als grans espais: llocs on sobren els metres quadrats i la sensació de buit ens envaeix accentuada per la decoració minimalista. La tendència dels grans locals amb molt poques taules s’imposa amb l’objectiu de convertir el fet mateix de menjar en una espècie de ritual gairebé sagramentat.

Menjar segueix sent, malgrat tot, una necessitat que nodreix el nostre organisme però també assaona l’esperit i suggereix trobades interessants amb els comensals que ens hi acompanyen. De vegades, la millor companyia davant d’un plat pot ser un mateix. Menjar sols ens ajuda a focalitzar els sentits cap al gaudi d’allò emplatat, evita les distraccions de la conversa i dilueix el condicionament de l’opinió de l’altre. Malgrat el plaure que pot suposar compartir vetllada amb un salmó en tres coccions o un llobarro en papillot d’arròs, seria excessivament egoista no gaudir de la cuina del Fulla d’Ostra sense una bona conversa que ens serveixi d’excusa per comentar l’estretor d’aquest diminut però fascinant restaurant de Barcelona.

restaurant fulla ostra

No hi haurà espai en aquesta nit per a grans posades en escena i serveis opulents però l’atenció dels seus propietaris i la seva cura pels detalls compensarà la disposició de les seves taules en línia camí de la cuina. Cada element que compon la taula té alguna cosa singular, que només és perceptible si ens deturem a observar-ho resseguint els solcs de la cristalleria, el colorit dels olis que cobreixen les seves parets i la frescor de les flors naturals que envaeixen aquesta bombonera repintada de blanc i vitralls.

restaurant fulla ostra

Aquest espai gastronòmic té, a més, un guardià de les essències que acompanya sense distreure als seus clients en l’elecció d’un bon vi o en la difícil decisió que suposa sempre un menú degustació farcit d’increïbles propostes presentades amb estil i subtilesa pel xef Marcelo. No farà falta preguntar per descobrir embadalits la història del cap de sala que ens serveix aquesta nit. El seu pas per l’òpera ha deixat petjada en la seva vida i també en aquest projecte que comparteix amb qui està al comandament de la cuina. Brasil, Xile, França i el Mediterrani imprimeixen el caràcter d’aquesta ermita gastronòmica del carrer Amigó de Barcelona.

restaurant fulla ostra

Fitxa tècnica:

Restaurant: Fulla d’ostra
Tipus de cuina: Bistró gastronómico
Adreça: Carrer d’Amigó, 39 (Barcelona)
Preu mig: 90 € (Menú degustació, sense beguda)
Web: http://www.fulladostra.com/
Reservas: 932 00 83 93 (Imprescindible i amb llista d’espera)

Propostes similars

Osmosis: http://www.restauranteosmosis.com/
Fairmont: http://www.fairmont.com/barcelona/
Acces: http://acces-bcn.com/
ergi de Meià: http://www.restaurantsergidemeia.cat/

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies