Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Restaurant Pelai: Una cervesa per a cada plat

restaurant pelai

ls hotels són molt més que llocs on quedar-se a dormir. D’un temps fins ara, la seva oferta gastronòmica s’ha vingut sofisticant no solament pels qui són els seus hostes; sinó pensant en els locals amb la idea d’acudir a un hotel de la teva pròpia ciutat per gaudir d’un tractament d’spa, organitzar una reunió de negocis o assaborir un menú degustació. ls hotels saben que en grans ciutats com Barcelona, diferenciar-se suposa un enorme repte i per això es recolzen en la creativitat per oferir suggestives combinacions que facin de la seva experiència un element diferencial.

La cervesa és una de les begudes alcohòliques no destil·lades amb més història. l seu sabor amarg s’aconsegueix de la fusió del midó dels cereals fermentats en aigua amb llevat; un procés relativament senzill que se sublima amb un toc de llúpol i altres varietats vegetals que la perfumen amb la seva característica aroma. l cos de la cervesa es mesura en dits d’escuma i en la tonalitat que ofereix als consumidors reposant en una copa gelada. Com passa amb alguns vins, existeixen varietats de cervesa que han de consumir-se en recipients expressament dissenyats per albergar els matisos de la seva industrial producció. s tracta d’un dels preparats més rendibles als països en els que es consumeix i gaudeix d’una segmentació territorial envejable, a causa del relativament accelerat procés d’oxidació.

restaurant pelai

l restaurant Pelai ocupa les històriques dependències del diari barceloní La Vanguardia i proposa un suggeridor viatge per diferents països a través de les seves varietats de cervesa. Aquest itinerari comença a Itàlia, presentant un ravioli de formatge fresc i espinacs amb escuma de truita de patates maridat amb la cervesa belga Mort Subite. A cada plat, els comensals estrenen una ampolla de cervesa, de diferents varietats, grandàries, aromes i colors. Al final de la vetllada, una fila d’envasos són testimoni dels convidats gastronòmics que s’han donat cita en aquesta degustació cervecera com la tonyina vermella mini-cuit fumat amb puré d’albergínia, sèsam i mel servit en companyia d’una Paulaner Weissbier alemanya o l’especialitat de la casa -el caneló d’ànec amb foie i beixamel trufada-, que busca la belga companyia d’una Affligem Gold, fermentada en ampolla i de color ros daurat.

restaurant pelai

La cervesa és una beguda alcohòlica, que segons totes les recomanacions mèdiques ha de consumir-se amb moderació però des del punt de vista nutricional, és rica en vitamines del grup B; amb una especial presència de l’àcid fòlic i segons la procedència de l’aigua amb que s’elabora, pot contenir aportacions minerals essencials com el calci o el magnesi. A més, també pot ser la companyia a l’hora de les postres. n aquesta ocasió, la negra Guiness Original gasifica els seus matisos regalèssia amb un coulant Red Velvet amb gelat de vainilla de Tahití i un informal toc de Peta Zetas.

restaurant pelai

Fitxa tècnica:

Restaurant: Pelai
Tipus de local: Maridatge de cerveses
Adreça: Carrer de Tallers, 62 (Barcelona)
Preu aproximat: 35 €
Web: http://www.restaurantepelai.com/
Reserves: 933 16 84 04

Propostes similars

Sandor: http://www.sandorbcn.com/
Informal: http://hoteltheserrasbarcelona.com/es/informal.html
l Regulador: http://www.hotelbagues.com/#!es/restauracion/restaurant-bistrot-y-cocktail-bar-el-regulador/

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies