Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Restaurant Teresa Carles2 min read

restaurant teresa carles

er endinsar-se en l’estil de vida vegetarià o simplement tractar de sopar sense carn alguna nit, és important recordar el valor de proteïnes per a una dieta equilibrada. No és fàcil sortir i trobar un lloc agradable i barat per gaudir d’un àpat sense proteïnes animals. Aquesta informació mostra dues opcions assequibles i delicioses per gaudir d’un dinar vegetarià al centre de la versàtil i chic ciutat de Barcelona.

Si finalment el lector decideix provar el menjar vegetarià fora de casa, en aquestes línies trobarà un parell d’idees elegants per tenir una vetllada d’allò més verd i actual.

“Un restaurant vegetarià per a tothom”, així és com els propietaris de Teresa Carles defineixen el seu concepte de restaurant. Darrere de la seva filosofia d’acostar la cuina vegetariana, Teresa Carles, situat a Jovellanos, 2, Barcelona, ​​ofereix plats vegans, sense productes d’origen animal. Ells defensen els avantatges dels aliments ecològics i saludables des de la inauguració del seu primer restaurant vegetarià a Lleida el 1979.

L’establiment està dirigit per la família Carles i va prendre el seu nom a partir de la matriarca de la família. “La gent que va a menjar a Teresa Carles no és exclusivament vegetariana, ja que també hi ha persones que consumeixen productes d’origen animal”, explica Mar, la propietària del restaurant. El preu del seu menú diari és de 13 euros i compta amb clients fidels que visiten el restaurant amb freqüència.

Entre el seu menú, que canvia cada setmana depenent dels productes frescos del mercat, es poden trobar grans entrants com l’amanida de llavors, vegetals i cremes. Entre els plats principals a més hi trobem des verdures en tempura o raviolis farcits de pastanaga a paella de civada entre moltes varietats.

er últim però no per això menys important, per al moment més dolç del menjar, les postres, en aquest restaurant serveixen pastissos de pastanaga vegans, batut de quefir i iogurts naturals.

El restaurant Teresa Carles és molt concorregut els dies laborables al migdia. De fet, per menjar s’hi ha d’estar d’hora per aconseguir una taula o esperar al voltant de 30 o 45 minuts, ja que no fan reserves de taula. Una altra curiositat d’aquest restaurant és la beguda, ja que cal oblidar-se de beure Coca-Cola o qualsevol altre refresc, com un dels seus cambrers, diu: “La cosa més forta que tenim és aigua amb gas”. I és que més clar l’aigua: el menjar sa és la llei en Teresa Carles.

Fitxa tècnica:

Restaurant: Teresa Carles
Tipus de cuina: Vegetariana
Direcció: Jovellanos, 2, Barcelona
reu mig: 13 Euros
Web: http://www.teresacarles.com
Horari: 9:00h – 13:30h
No admeten reserva

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies