Skip to content
Revista de Menja sa

Rotllet de “tortilla” de blat amb pollastre i enciam1 min read

22 març, 2011

Plat ràpid elaborat amb “tortillas”, una menja típica de Mèxic.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 “tortillas” de blat
  • 2 pits de pollastre
  • 50g d’enciam
  • 2 tomàquets
  • 4 cullerades de maionesa light
  • Formatge parmesà laminat
  • Oli i pebre
  • Herbes provençals

Elaboració:

  1. Posa una cullerada d’oli a la planxa i cou els pits de pollastre, quan estiguin fets posa una mica d’herbes provençals i retira’ls. Tot seguit talla’ls a tires llargues i reserva
  2. A continuació talla l’enciam en juliana i els tomàquets a rodanxes fines
  3. Estira una “tortilla” de blat, posa una cullerada de maionesa i escampa-la per tota la superfície, afegeix l’enciam i les rodanxes de tomàquet i salpebra al gust
  4. Per últim col·loca les tires de pollastre i les làmines de parmesà just al mig i ja pots enrotllar-ho

Consell per enrotllar:

Imagina que col·loques el pollastre en filera, paral·lel a la teva posició, així doncs doblega una mica els costats procurant que quedin per sobre de les tires de pollastre que estan quasi l’extrem de la “tortilla”. A continuació ja pots enrotllar de la part que queda més cap a tu fins l’altre extrem. Amb això el que volem aconseguir és que els extrems del rotllet no quedin oberts i a mesura que anem mossegant evitar que regalimi la salsa i conseqüentment ens taquem.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies