Plat ràpid elaborat amb “tortillas”, una menja típica de Mèxic.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 “tortillas” de blat
- 2 pits de pollastre
- 50g d’enciam
- 2 tomàquets
- 4 cullerades de maionesa light
- Formatge parmesà laminat
- Oli i pebre
- Herbes provençals
Elaboració:
- Posa una cullerada d’oli a la planxa i cou els pits de pollastre, quan estiguin fets posa una mica d’herbes provençals i retira’ls. Tot seguit talla’ls a tires llargues i reserva
- A continuació talla l’enciam en juliana i els tomàquets a rodanxes fines
- Estira una “tortilla” de blat, posa una cullerada de maionesa i escampa-la per tota la superfície, afegeix l’enciam i les rodanxes de tomàquet i salpebra al gust
- Per últim col·loca les tires de pollastre i les làmines de parmesà just al mig i ja pots enrotllar-ho
Consell per enrotllar:
Imagina que col·loques el pollastre en filera, paral·lel a la teva posició, així doncs doblega una mica els costats procurant que quedin per sobre de les tires de pollastre que estan quasi l’extrem de la “tortilla”. A continuació ja pots enrotllar de la part que queda més cap a tu fins l’altre extrem. Amb això el que volem aconseguir és que els extrems del rotllet no quedin oberts i a mesura que anem mossegant evitar que regalimi la salsa i conseqüentment ens taquem.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.