Manera fàcil, ràpida i diferent de preparar una truita.
Ingredients per a 4 persones:
-
3 ous
-
50g de formatge tendre
-
5 dàtils sense os
-
Llet semidesnatada
-
Sal i pebre
Elaboració:
-
Bat els ous enèrgicament i afegeix-hi un raig de llet semidesnatada, així la barreja quedarà més esponjosa, i salpebra-ho al gust.
-
Escalfa una paella gran amb una mica d’oli d’oliva i aboca la barreja d’ou, ocupant completament la superfície de la paella i deixa-ho quallar. Si cal gira la truita intentant que no es trenqui, l’objectiu és obtenir una crep de truita.
-
A continuació abaixa el foc i col•loca el formatge tendre per sobre de la truita i deixa que es fongui una mica. Quan ja estigui retira-la del foc i col•loca la truita en un plat.
-
Tot seguit, si vols que quedi el rotllet més net pots tallar-lo en forma de rectangle. Després posa els dàtils en filera en un extrem de la truita i enrotlla’ls.
-
A continuació pots fer dues coses, tallar el rotllet en trossos i servir directament o deixar refredar a la nevera i en el moment abans de servir-ho tallar-ho.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.