Skip to content
Revista de Menja sa
Ous

Rotllet de truita amb formatge tendre i dàtils1 min read

3 març, 2011

Manera fàcil, ràpida i diferent de preparar una truita.

Ingredients per a 4 persones:

  • 3 ous
  • 50g de formatge tendre
  • 5 dàtils sense os
  • Llet semidesnatada
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Bat els ous enèrgicament i afegeix-hi un raig de llet semidesnatada, així la barreja quedarà més esponjosa, i salpebra-ho al gust.
  2. Escalfa una paella gran amb una mica d’oli d’oliva i aboca la barreja d’ou, ocupant completament la superfície de la paella i deixa-ho quallar. Si cal gira la truita intentant que no es trenqui, l’objectiu és obtenir una crep de truita.
  3. A continuació abaixa el foc i col•loca el formatge tendre per sobre de la truita i deixa que es fongui una mica. Quan ja estigui retira-la del foc i col•loca la truita en un plat.
  4. Tot seguit, si vols que quedi el rotllet més net pots tallar-lo en forma de rectangle. Després posa els dàtils en filera en un extrem de la truita i enrotlla’ls.
  5. A continuació pots fer dues coses, tallar el rotllet en trossos i servir directament o deixar refredar a la nevera i en el moment abans de servir-ho tallar-ho.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies