Skip to content
Revista de Menja sa

Salmorejo sense gluten1 min read

4 setembre, 2020
salmorejo sense gluten

Si ets celíac no tens per què renunciar a segons quins plats. Et presentem una opció a menjar salmorejo amb aquest samorejo sense gluten. Som-hi!

Salmorejo sense pa

Ingredients per a 4 persones:

  • 80 g de AOVE
  • 3 ous durs
  • 100 g de pernil serrà pica
  • 1 gra d’all
  • 1 kg de tomàquet tipus pera madurç
  • 1 pastanaga mitjana
  • 10 g de vinagre de poma
  • Sal

Preparació:

  1. Renta i talla els tomàquets a quarts, barreja’ls amb una mica de sal i col·loca’ls en un colador durant uns 15 minuts perquè deixi anar el suc que no aprofitarem per a aquesta recepta.
  2. Renta i pela la pastanaga.
  3. En una batedora tritura el tomàquet amb la pastanaga, l’all i el vinagre a màxima potència durant 1 minut
  4. Ara torna a triturar a màxima potència, aquest cop durant 3 minuts, alhora que vas incorporant l’oli fent que caigui a poc a poc a fil per emulsionar.
  5. Deixa refredar a la nevera i serveix acompanyat amb el pernil i l’ou picat.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies