T’ensenyem a fer aquesta pràctica salsa de fruites amb un ingredient especial i amb Moltes propietats: el kuzu.
Ingredients per a 3 tasses
- 1 tassa de suc de poma.
- 1/2 tassa d’arròs de malt.
- Un polsim de sal marina.
- 1 tassa de fruita fresca
- 2 cullerades de kuzu triturat.
Preparació:
- Combinar el suc, el malt d’arròs i la sal en una cassola.
- Agregar la fruita i portar a foc mitjà. Retirar de la calor.
- Dissoldre completament el kuzu en 2 cullerades d’aigua freda.
- Agregar a la barreja de fruites barrejant vigorosament.
- Reduir el foc i abocar el líquid calent sobre les fruites.
- Barrejar suaument i refredar en el refrigerador.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.