Skip to content
Revista de Menja sa

Salsa de fruites1 min read

23 febrer, 2021

T’ensenyem a fer aquesta pràctica salsa de fruites amb un ingredient especial i amb Moltes propietats: el kuzu.

Ingredients per a 3 tasses

  • 1 tassa de suc de poma.
  • 1/2 tassa d’arròs de malt.
  • Un polsim de sal marina.
  • 1 tassa de fruita fresca
  • 2 cullerades de kuzu triturat.

Preparació:

  1. Combinar el suc, el malt d’arròs i la sal en una cassola.
  2. Agregar la fruita i portar a foc mitjà. Retirar de la calor.
  3. Dissoldre completament el kuzu en 2 cullerades d’aigua freda.
  4. Agregar a la barreja de fruites barrejant vigorosament.
  5. Reduir el foc i abocar el líquid calent sobre les fruites.
  6. Barrejar suaument i refredar en el refrigerador.
https://rusbank.net/offers/microloans/zaymyi_bezrabotnyim/

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies