Skip to content
Revista de Menja sa

Salsa per a calçots1 min read

23 febrer, 2009
salsa per a calçots

Salsa tradicional per acompanyar amb els també tradicionals calçots.

Ingredients:

  • 1 cabeça d’alls escalivats
  • 5 tomàquets madurs escalivats
  • 100 gr. d’ametlla torrada pelada
  • 30 gr. d’avellana torrada pelada
  • 1 llesca de pa sec remullat en vinagre
  • Polpa d’1 nyora
  • Sal
  • Oli d’oliva

Preparació:

En un recipient suficientment gran i adequat per picar els ingredients, incorpora els tomàquets i els alls escalivats pelats, les ametlles i les avellanes, el pa i la polpa de la nyora.

Sala-ho i comença a batre amb la batedora al mínim de potència, al mateix temps que incorpores l’oli poc a poc, fins que la salsa adquireixi la textura adequada.

Veure la seva valoració nutricional

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies