Skip to content
Revista de Menja sa

Saltejat d’espàrrecs i shiitakes amb bacallà fumat i miso1 min read

30 setembre, 2020

Si ets fan dels espàrrecs verds i de la cuina asiàtica has de provar aquest plat. Per cuinar-necessitem:

Ingredients per a 4 persones:

  • 400g de espàrrecs verds fins
  • 300g de bolets shiitake frescos o en conserva
  • 2 grans d’all
  • 100ml de vi blanc
  • 10ml de suc de llimona
  • Herbes provençals al gust
  • 20ml de miso blanc o vermell
  • 250g de bacallà fumat
  • Pebre negre mòlta
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Rentem els espàrrecs eliminant la part més dura de la base. Els tallem en peces d’uns 4-5 cm de llarg. També tallem els bolets, si són frescos, i els grans d’all. Aquests últims molt fins.
  2. Escalfem una mica d’oli d’oliva en una paella antiadherent, afegim l’all i ho saltegem. A continuació cuinem els espàrrecs i quan comencin a posar-se tendres afegim els bolets. Salpebrem i afegim el vi, una mica de suc de llimona i les herbes provençals.
  3. Barregem el miso amb una mica d’aigua i ho afegim a la barreja. Cuinem a foc mig-alt, removent bé, fins que les verdures estiguin cuinades al punt desitjat.
  4. Afegim el bacallà fumat i el pebre negra al gust
  5. Podem menjar-ho com a entrat o plat principal acompanyat d’algun cereal com arròs aromàtic, cuscús, quinoa o miso.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies