Si ets fan dels espàrrecs verds i de la cuina asiàtica has de provar aquest plat. Per cuinar-necessitem:
Ingredients per a 4 persones:
- 400g de espàrrecs verds fins
- 300g de bolets shiitake frescos o en conserva
- 2 grans d’all
- 100ml de vi blanc
- 10ml de suc de llimona
- Herbes provençals al gust
- 20ml de miso blanc o vermell
- 250g de bacallà fumat
- Pebre negre mòlta
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
Preparació:
- Rentem els espàrrecs eliminant la part més dura de la base. Els tallem en peces d’uns 4-5 cm de llarg. També tallem els bolets, si són frescos, i els grans d’all. Aquests últims molt fins.
- Escalfem una mica d’oli d’oliva en una paella antiadherent, afegim l’all i ho saltegem. A continuació cuinem els espàrrecs i quan comencin a posar-se tendres afegim els bolets. Salpebrem i afegim el vi, una mica de suc de llimona i les herbes provençals.
- Barregem el miso amb una mica d’aigua i ho afegim a la barreja. Cuinem a foc mig-alt, removent bé, fins que les verdures estiguin cuinades al punt desitjat.
- Afegim el bacallà fumat i el pebre negra al gust
- Podem menjar-ho com a entrat o plat principal acompanyat d’algun cereal com arròs aromàtic, cuscús, quinoa o miso.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.