Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Sípia amb pèsols i patata

sipia amb pesols i patates

Aquesta recepta de sípia amb pèsols i patata és un plat molt complert i equilibrat. Apte, tant si has de controlar les Calories com si no.

Ingredients per 4 persones:

  • 4 sípies netes
  • 2 patates grans
  • 200g de pèsols
  • 3 tomàquets
  • 1 got de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades d’oli
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Talla les sípies a daus i reserva.
  2. Talla la ceba a quadradets ben petits i en una paella a foc mitjà sofregeix-la. Mentre pela i talla els tomàquets a daus petits i afegeix-los amb la ceba.
  3. Quan el tomàquet i la ceba estiguin cuits, posa la sípia tallada, el got de vi i la fulla de llorer. Tapa-ho i deixa coure fins que la sípia estigui tova, uns 15 minuts.
  4. A continuació, pela, renta i talla a daus regulars la patata i afegeix-los a l’olla, salpebre al gust.
  5. Tot seguit cobreix amb aigua freda, tapa-ho i deixa-ho coure durant 30 minuts a foc suau.
  6. Mentre pica el julivert i els alls que s’afegiran amb els pèsols 5 minuts abans de retirar-ho del foc.

http://rusbankinfo.ru/credits.html

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies