Skip to content
Revista de Menja sa

Sípia amb pèsols i patata1 min read

21 febrer, 2021
sipia amb pesols i patates

Aquesta recepta de sípia amb pèsols i patata és un plat molt complert i equilibrat. Apte, tant si has de controlar les Calories com si no.

Ingredients per 4 persones:

  • 4 sípies netes
  • 2 patates grans
  • 200g de pèsols
  • 3 tomàquets
  • 1 got de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades d’oli
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Talla les sípies a daus i reserva.
  2. Talla la ceba a quadradets ben petits i en una paella a foc mitjà sofregeix-la. Mentre pela i talla els tomàquets a daus petits i afegeix-los amb la ceba.
  3. Quan el tomàquet i la ceba estiguin cuits, posa la sípia tallada, el got de vi i la fulla de llorer. Tapa-ho i deixa coure fins que la sípia estigui tova, uns 15 minuts.
  4. A continuació, pela, renta i talla a daus regulars la patata i afegeix-los a l’olla, salpebre al gust.
  5. Tot seguit cobreix amb aigua freda, tapa-ho i deixa-ho coure durant 30 minuts a foc suau.
  6. Mentre pica el julivert i els alls que s’afegiran amb els pèsols 5 minuts abans de retirar-ho del foc.

http://rusbankinfo.ru/credits.html

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Comments (5)

    Els pèsols s’afageixen 5 minuts abans de retirar-ho del foc?
    No queden crus? o es els afegim ja cuits?

    Respon

    Hola Núria!

    Si els pèsols són tendres en 5 minuts són cuits. Normalment els pèsols congelats són tendres, per tant els temps de cocció són els que indica la recepta.

    Si fas la recepta amb pèsols secs, caldrà que els deixis en remull la nit abans, i necessitaran una cocció d’entre 30 i 40 minuts.

    Salut!

    Respon

    Hola Rosa Maria,
    Ja het fet la recepta, boníssima.
    Tenies raó amb els pèsols, els he posat congelats i amb 5 minuts llestos: sóc una novata de la cuina…
    Gràcies,

    Núria

    Respon

    Hola de nou Núria!

    Gràcies per explicar-nos l’experiència! Celebro que t’hagi agradat la recepta! Aquesta, juntament amb el lluç al forn o en papillota, era una de les receptes que solia preparar quan em tocava a mi fer el dinar coincidint que el meu avi baixava a Barcelona. Em porta bons records 😉

    Si quan sigui el temps pots comprar pèsols frescos i desgranar-los, cou-los també amb molt poc temps, perquè ja veuràs que són molt tendres.

    I si tens qualsevol dubte a la cuina o amb alguna altra recepta, ja ho saps!

    Fins aviat!

    Respon

    Dema em toca cuinar a mi i ja tinc tots els ingredients. ja os dire com ha quedat. salut

    Respon
    Aviso de cookies