
Aquesta recepta de sípia amb pèsols i patata és un plat molt complert i equilibrat. Apte, tant si has de controlar les Calories com si no.
Ingredients per 4 persones:
- 4 sípies netes
- 2 patates grans
- 200g de pèsols
- 3 tomàquets
- 1 got de vi blanc
- 1 fulla de llorer
- 2 grans d’all
- 2 cullerades d’oli
- Sal i pebre
Elaboració:
- Talla les sípies a daus i reserva.
- Talla la ceba a quadradets ben petits i en una paella a foc mitjà sofregeix-la. Mentre pela i talla els tomàquets a daus petits i afegeix-los amb la ceba.
- Quan el tomàquet i la ceba estiguin cuits, posa la sípia tallada, el got de vi i la fulla de llorer. Tapa-ho i deixa coure fins que la sípia estigui tova, uns 15 minuts.
- A continuació, pela, renta i talla a daus regulars la patata i afegeix-los a l’olla, salpebre al gust.
- Tot seguit cobreix amb aigua freda, tapa-ho i deixa-ho coure durant 30 minuts a foc suau.
- Mentre pica el julivert i els alls que s’afegiran amb els pèsols 5 minuts abans de retirar-ho del foc.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.