
El miso entre moltes de les seves propietats afavoreix el sistema immunològic. Et presentem una manera de cuinar miso amb aquesta sopa de miso:
Ingredients per a 4 persones:
- 600ml d’aigua
- 2 cullerades de miso
- 5g d’alga wakame
- 1 ceba tendre o all tendre
- 1 sobre de sahi-no-moto
- 150g de tofu
- 40g de fideus d’arròs
Preparació:
- En un bol, hidratem l’alga wakame durant 10 minuts. Quan estigui hidratada, la tallem en trossos quadrats.
- Bullim l’agua amb el dashi-no –moto, la retirem del foc i li afegim la ceba tendra tallada en anelles finetes i els fideus d’arròs.
- Diluïm el miso en un cassó d’aigua de cocció i anem afegint-hi la sopa. Recomanem probar el brou per afegir o no sal al gust.
- Tallem el tofu a quadradets i ho incorporem a la sopa junt amb l’alga wakame.
- Servim al moment i calent.
Recepta realitzada per Sílvia Serra.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.