Skip to content
Revista de Menja sa

Sopa de miso1 min read

30 setembre, 2020
sopa de miso

El miso entre moltes de les seves propietats afavoreix el sistema immunològic. Et presentem una manera de cuinar miso amb aquesta sopa de miso:

Ingredients per a 4 persones:

  • 600ml d’aigua
  • 2 cullerades de miso
  • 5g d’alga wakame
  • 1 ceba tendre o all tendre
  • 1 sobre de sahi-no-moto
  • 150g de tofu
  • 40g de fideus d’arròs

Preparació:

  1. En un bol, hidratem l’alga wakame durant 10 minuts. Quan estigui hidratada, la tallem en trossos quadrats.
  2. Bullim l’agua amb el dashi-no –moto, la retirem del foc i li afegim la ceba tendra tallada en anelles finetes i els fideus d’arròs.
  3. Diluïm el miso en un cassó d’aigua de cocció i anem afegint-hi la sopa. Recomanem probar el brou per afegir o no sal al gust.
  4. Tallem el tofu a quadradets i ho incorporem a la sopa junt amb l’alga wakame.
  5. Servim al moment i calent.

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies