Skip to content
Blog de nutrición de Menja sa

Resturants de barcelona: Sopar en un avió amb l’hotel vueling4 min read

sopar en un avió

Els viatgers freqüents saben que els menús que serveixen les companyies aèries a bord dels seus avions no són precisament sinònim de l’excel·lència gastronòmica. Tret que es viatgi en primera classe, el menú del passatge està sotmès als designis de la precocció i la força del microones. Algunes companyies ofereixen exclusius serveis de càtering a bord a les seves classes VIP, on els xef preparen els plats al gust, gairebé en una espècie de showcooking a l’aire. Tan fascinant proposta està només a l’abast d’els qui volen en preferent en avions de Turkish, Lufthansa, Etihad, Singapore, Cathai, Emirates o Qatar Airways; les considerades com les que millor servei a bord ofereixen.

El desaparegut Concorde va ser un mite de l’aviació, també pel seu exclusiu servei i el xampany francès que se servia a bord. Ara estem en l’era del low cost i viatjar és més assequible i fàcil, hi ha més oferta i els preus són realment competitius; el que ens permet conèixer destinacions que ara estan a l’abast de moltes més butxaques.

El peatge que hem hagut de pagar passa pel paladar, doncs ja no ens procuren ni l’insípid suc de taronja ni els cacauets salats que anunciaven l’arribada d’aquesta safata de plàstic en forma de tetris gastronòmic. Ara ens hem de conformar amb un Sandwich club i un refresc de cola si no volem empal·lidir amb una pizza re-escalfada o un gèlid entrepà de pernil serrà que sembla tret de la motxilla d’un alpinista en el cim de l’Everest.

Pels amants de l’aviació i els sopars informals existeix una alternativa a bord de l’hotel Vueling by Catalonia Hotels. En plena Gran Via de Barcelona, gairebé equidistant de les places de Catalunya i Espanya ens espera el restaurant A320. Un atípic snack­bar d’hotel que ofereix hamburgueses gourmet, amanides de suggeridors sabors i farcells de patata amb llagostí per començar una vetllada diferent. L’element dissímil d’aquesta proposta és que el restaurant està tematitzat com si d’un avió es tractés. Els seients de la majoria de taules són de pell color plàtan, proveïts de rodetes i amb vista a unes finestretes d’avió d’artifici. Al capdavant, la cabina de comandament i una carta d’aperitius, tapes i plats senzills però molt bé presentats. Sopar en aquest restaurant pot resultar un divertiment i un emfàtic exercici d’originalitat per sorprendre a qui ens acompanyi o per donar un toc a un esdeveniment familiar. Per què no convidar als nostres amics a un sopar en un avió per celebrar el proper aniversari reservant aquest espai singular?

Per anar de tapes, podem deixar­nos seduir per les patates rostides amb suau allioli i lleugera salsa brava acompanyades de cruixents croquetes de pollastre o pernil ibèric.

sopar en un avió

Encara que són clàssics aperitius hispans, resulta suggerent assaborir el menú imaginant que estem viatjant a bord d’un Airbus camí de qualsevol destinació fascinant. El plat principal captiva per l’intens groc de les patates palla que s’amunteguen sobre una placa de pissarra que serveix de presentació per a una hamburguesa gourmet que reposa sobre un jaç d’enciam i ceba fresques sustentades per un cruixent pa de coca. El rei de la festa és el formatge de cabra daurat amb bufador, gairebé tan cruixent com el pernil que acompanya una dolça salsa afruitada que contrasta amb l’ibèric i combina amb cura amb l’intens sabor del rotllo de cabra. Bon viatge.

sopar en un avió

Fitxa tècnica:

Restaurant: A320 ­ Hotel Vueling by HC

Tipus de cuina: Snack bar y restaurante informal

Adreça: Gran Via de Les Corts Catalanes, 550 (Barcelona)

Preu mitjà: 16 €

Web: http://www.hotelvuelingbyhc.com/

Reserves: 902 301 078

Propostes similars:

The Benedict: http://www.benedictbcn.com/

Restaurant Obama: http://obamabcn.com/

Mono Risto Bar: https://www.facebook.com/ristobar.mono

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies