T’oferim una alternativa al tabulé de cus-cus.
Ingredients per a 4 persones:
- 320g de fajol (blat sarraí)
- 2 tomàquets madurs
- 2 cogombres
- 1 ceba tendra
- suc de 2 llimones
- 4c/s de julivert fresc picat
- 1c/s de menta fresca picada
- Sal
- Oli d’oliva verge
Preparació:
- Posa a bullir el fajol. Trigarà uns 20 minuts. Quan estigui fet, cola’l i reserva’l
- Pela el cogombre i la ceba. Talla a daus petits junt amb el tomàquet
- Barreja el fajol fred amb les verdures i les herbes picades
- Fes una vinagreta amb el suc de llimona, l’oli i la sal. Afegeix al tabulé i remena

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.