Skip to content
Revista de Menja sa

Tabulé de Fajol1 min read

20 juny, 2013

T’oferim una alternativa al tabulé de cus-cus.

Ingredients per a 4 persones:

  • 320g de fajol (blat sarraí)
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 cogombres
  • 1 ceba tendra
  • suc de 2 llimones
  • 4c/s de julivert fresc picat
  • 1c/s de menta fresca picada
  • Sal
  • Oli d’oliva verge

Preparació:

  1. Posa a bullir el fajol. Trigarà uns 20 minuts. Quan estigui fet, cola’l i reserva’l
  2. Pela el cogombre i la ceba. Talla a daus petits junt amb el tomàquet
  3. Barreja el fajol fred amb les verdures i les herbes picades
  4. Fes una vinagreta amb el suc de llimona, l’oli i la sal. Afegeix al tabulé i remena

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies