Skip to content
Revista de Menja sa

Tirabecs saltejats amb porro i pernil1 min read

4 agost, 2020

Ingredients per a 4 persones

  • 500g de tirabes
  • 100g de pernil
  • 2 dents d’all
  • 12 discs de porro
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre mòlta

Preparació

  1. Rentem els tirabecs i els hi traiem els fins que tenen als extrems.
  2. Netegem i tallem el porro en discs amb un grossor de 1 cm aproximadament. Tallem el pernil en trossets regulars i el dent d’all en làmines
  3. En una paella, posem unes gotes d’oli d’oliva i ho escalfem. Afegim els porros. Els daurem pels dos cantons. Quan estiguin llestos, els retirem i reservem en un plat.
  4. En la mateixa paella incorporem una mica d’oli d’oliva i daurem els trossets de pernil i els alls. Un cop daurats, els retirem i els reservem junt amb el porro.
  5. En la mateixa paella, afegim més oli d’oliva si fa falta i saltegem els tirabecs a foc viu amb una mica de sal. Quan veiem que els tirabecs comencin a estar daurats per l’exterior, tornem a incorporar els alls i el pernil. Ho saltegem tot fins que els tirabecs estiguin en el punt desitjat.
  6. Un cop emplatat tot, li afegim la sal maldon i la pebre negra acabada de moldre per sobre.

Bon profit!

Recepta realitzada per Sílvia Serra.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies