
Recepta per sorprendre per la seva senzillesa i originalitat: tomàquets farcits de tonyina.
Ingredients per a 4 persones:
- 8 tomàquets de montserrat mitjans
- 4 llaunes de tonyina en oli d’oliva de 80 gr.
- 2 llaunes petites d’olives farcides
- Olivada
Preparació:
- Neteja els tomàquets, obre’ls per dalt com si traguessis la caputxa, i buida’ls en un bol.
- Barreja el que has buidat dels tomàquets amb la tonyina i les olives prèviament tallades a rodanxes.
- Farceix els tomàquets amb la barreja, posa una mica d’olivada pel damunt i ja els pots servir.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic; Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Vic; Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica Materna infantil per l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu i Màster en Comunicació i Gastronomia per la Universitat de Vic.
Sóc membre col·legiada en el col·legi professional de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) (CAT000273).