
Una recepta fàcil, ràpida d’elaborar i segur que agradarà a tots els de casa: Truita de pèsols
Ingredients per 4 persones:
- 1 llauna de pèsols
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 cullerada de julivert
- 1 cullerada d’alfàbrega
- 1 pebrot vermell petit
- 4 ous
- 1 culleradeta de sal
- 1 pessic de pebre
Preparació:
- En una paella amb una cullerada d’oli, sofregiu l’all talladet. Quan aquest estigui daurat afegiu la ceba tallada ben petita, fins que estigui una mica daurada. A continuació afegiu el pebrot, el julivert i l’alfàbrega tallats finament. Retireu de la paella escorrent l’oli sobrant i reserveu
- D’altra banda renteu i treieu l’excés d’aigua dels pèsols. A continuació, en un bol deixateu els ous i afegiu els pèsols escorreguts i la preparació anterior i ho salpebreu al gust
- En la mateixa paella a foc lent afegiu una mica d’oli i aboqueu la barreja. Cuinar per ambdós costats, ajudeu-vos per girar la truita amb un plat o la tapa d’una olla

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.