Skip to content
Revista de Menja sa
Ous

Truita de pèsols1 min read

25 gener, 2011
truita de pèsols

Una recepta fàcil, ràpida d’elaborar i segur que agradarà a tots els de casa: Truita de pèsols

Ingredients per 4 persones:

  • 1 llauna de pèsols
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de julivert
  • 1 cullerada d’alfàbrega
  • 1 pebrot vermell petit
  • 4 ous
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 pessic de pebre

Preparació:

  1. En una paella amb una cullerada d’oli, sofregiu l’all talladet. Quan aquest estigui daurat afegiu la ceba tallada ben petita, fins que estigui una mica daurada. A continuació afegiu el pebrot, el julivert i l’alfàbrega tallats finament. Retireu de la paella escorrent l’oli sobrant i reserveu
  2. D’altra banda renteu i treieu l’excés d’aigua dels pèsols. A continuació, en un bol deixateu els ous i afegiu els pèsols escorreguts i la preparació anterior i ho salpebreu al gust
  3. En la mateixa paella a foc lent afegiu una mica d’oli i aboqueu la barreja. Cuinar per ambdós costats, ajudeu-vos per girar la truita amb un plat o la tapa d’una olla

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies