Skip to content
Revista de Menja sa
Ous

Truita de Quaresma1 min read

3 març, 2011

En les receptes típiques de quaresma la carn cedeix el protagonisme al peix. I pel el día de la truita, l’ou és el rei. Et proposem una mescla de peix i ou, ideal per aquest dia.

Ingredients per a 4 persones:

  • 250g de bacallà remullat
  • 2 pebrots verds
  • 6 ous
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • Oli
  • Julivert picat
  • Sal i pebre

Elaboració:

  1. Primerament talla el bacallà en fines tires i reserva’l.
  2. A continuació talla els pebrots i la ceba a quadradets petits i l’all ben picat. Escalfa oli en una paella i sofregeix les verdures fins que estiguin daurades.
  3. Tot seguit baixa la intensitat del foc i incorpora el bacallà i el julivert picat i remou de tant en tant fins que el bacallà estigui cuit. Reserva la barreja en un plat i escorre bé l’oli sobrant.
  4. Mentrestant bat els ous enèrgicament i salpebra al gust. Afegeix la barreja ja cuita i en la mateixa paella, a foc moderat, aboca la nova barreja i deixa que qualli. Dóna-li la volta per daurar els dos costats. Retira-ho i llest per servir. Es pot menjar calenta o freda.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Related Posts

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà.

    Aviso de cookies