Havies pensat mai en fer una truita amb pa sec? Aquí et facilitem la recepta.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 Alls tendres picats a trossos petits
- 4 Ous
- 8 Llesques de Pa del dia abans
- 4 Culleradetes picades finament d’estragó, julivert, cerfull i cibulet
- Sal i Pebre
- Oli d’oliva verge
Elaboració:
-
Escalfa oli en una paella i salteja-hi els alls tendres a foc moderat fins que estiguin cuits. Un cop fets, retira’ls.
-
A continuació, en la mateixa paella fregeix lleugerament les llesques de pa pels dos costats i les retires.
-
Mentrestant en un bol bat els ous enèrgicament i afegeix les herbes picades, els alls i salpebra al gust.
-
A la mateixa paella, retirant l’oli sobrant si calgués, aboca els ous i quan comenci a quallar lleugerament afegeix el pa a sobre amb molta cura. Quan estigui una banda gira la truita com si fos una truita de patates. I llest per servir

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.