Skip to content
Revista de Menja sa

Vermell fusió de Miró i Paco Pérez3 min read

21 juliol, 2015
vermell fusio paco perez

ermell Fusió. Així es diuen els nous vermuts fruit de la col·laboració entre Miró i el reconegut xef Paco Pérez per celebrar el centenari de la casa de begudes alcohòliques. Caràcters, sabors i sensacions que s’uneixen per oferir una exòtica experiència al paladar.

La tradició mediterrània i la màxima innovació gastronòmica s’han constituït com els principals ingredients del nou vermut vermell que neix fruit “de moltes proves, i molta investigació”, segons explicava Paco Pérez, el xef català que compta ja amb 5 estrelles i és el principal artífex de la creació.

La tradició mediterrània de Paco Pérez juntament amb la tradició de la empresa familiar de vermuts de Tarragona, han convergit en el nou ermell Fusió. Una barreja del sabor mediterrani de les olives arbequines del Mar Roig, la tradició cítrica de l’aroma de taronja i l’experimentació de la doble maceració del vi, que fan d’aquest vi macerat el company ideal per picar prèviament en tot bon menjar.

En terrasses, en bars o a casa, el vermut vermell fusió és el company ideal dels aperitius marins, tal com ha explicat el xef durant la presentació del producte: “Intentem treballar amb productes del mar al vermut, però va resultar no ser la clau. La clau al final va ser fer-ho perfecte per als productes de la mar “, explicava Paco Pérez.

El xef és un dels millors exponents de la cuina d’avantguarda espanyola, referent en la gastronomia mundial. Des de fa anys, ha convertit l’hotel Miramar de Llançà (Girona) en un lloc de peregrinació per a gourmets contemporanis, aposta que li ha valgut dues estrelles Michelin. Igual que el restaurant de Girona, Paco Pérez ha estat guardonat amb dues estrelles per la seva aposta al restaurant Enoteca de l’hotel Arts de Barcelona, ​​i en últim lloc, la seva última aposta ha estat Cinc, el seu restaurant de Berlín que ha estat reconegut amb una altra estrella.

La recerca conscient de l’excel·lència, tant de Miró com del xef de 5 estrelles Michelin, es percep en els detalls. I és que fins l’etiqueta ha estat dissenyada amb el màxim afecte i expressa mitjançant colors i dibuixos el nom del vermut de la manera més gràfica possible. Dissenyada per descriure el sabor propi vermut. El dibuix és una representació simbòlica formada per elements mediterranis que caracteritzen el xef i la tradició de la marca Miró que explica la fusió que dóna origen al nom.ermell Fusió al paladar és sedós, melós i amb bon cos. L’acompanyen al seu pas per boca uns subtils tocs de regalèssia, de pell de taronja i un ressò d’anís estrellat, que juguen melòdicament amb la gran amplitud de sabors. Té un accent molt mediterrani, de la salinitat i de les plantes aromàtiques típiques, de farigola, de romaní, de llorer … En definitiva, un plaer per als sentits al més pur estil mediterrani amb els tocs de qualitat Miró i Paco Pérez.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies