Skip to content
Revista de Menja sa

Xirivia amb mel1 min read

17 desembre, 2020

La xirivia no només ha de servir per al brou. També poden cuinar d’altres formes com aquesta recepta de xirivia amb mel. Per realizar-la necessitarem:

Ingredients per a 4 persones

  • 700 g de xirivies
  • 2 dl d’aigua
  • sal
  • mantega
  • 1 cullerada de mel
  • 1 dl de suc de taronja
  • Pell de taronja ratllada

El.laboració

  1. Pelar i partir en diagonal les xirivies.
  2. Coure les xirivies en aigua salada a foc lent durant 10 minuts o fins que estiguin tendres.
  3. Eliminar del foc i escórrer.
  4. En la mateixa paella escalfar la mantega, la mel i la pell ratllada de la taronja i el seu suc.
  5. Afegir la xirivia i una mica de sal.

    T’ha agradat el nostre article?

    Subscriu-te i rebràs GRATIS tots els nostres articles escrits per Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.

    El teu email (obligatori)

    Aviso de cookies