La xirivia no només ha de servir per al brou. També poden cuinar d’altres formes com aquesta recepta de xirivia amb mel. Per realizar-la necessitarem:
Recepta de xirivia amb mel
Ingredients per a 4 persones
- 700 g de xirivies
- 2 dl d’aigua
- sal
- mantega
- 1 cullerada de mel
- 1 dl de suc de taronja
- Pell de taronja ratllada
El.laboració de la recepta de xirivia amb mel
- Pelar i partir en diagonal les xirivies.
- Coure les xirivies en aigua salada a foc lent durant 10 minuts o fins que estiguin tendres.
- Eliminar del foc i escórrer.
- En la mateixa paella escalfar la mantega, la mel i la pell ratllada de la taronja i el seu suc.
- Afegir la xirivia i una mica de sal.

La revista de Menja sa és una revista online d’alimentació saludable formada per un equip expert de Dietistes-Nutricionistes, Psicòlegs i Periodistes.